Tę fasolkę można przechowywać miesiącami pasteryzacja tyndalizacja.

Składniki :
– Kiełbasa Polska surowa wędzona 600 g.
– Kiełbasa Jałowcowa 600 g.
– Fasolka biała 4 puszki.
– Cebula 3 szt.
– Czosnek 4 ząbki.
– Papryczka chilli 1 szt.
– Passata pomidorowa 1 szt. 700 ml.
– Majeranek 1 łyżka.
– Śmietanka 30 % 150 ml.
– Cukier 1 łyżeczka.
– Sól do smaku.
– Pieprz do smaku.

Przepis i film zamieszczony dzięki uprzejmości kanału Gotuj to sam !!!

Przygotowanie

Witam serdecznie 🙂
Dzisiaj polecam pyszną fasolkę w sosie pomidorowym z aromatyczną kiełbasą, przepis jest szybki, tani, a potrawa bardzo smaczna. Dodatkowo pasteryzacja, tyndalizacja aby można było tę fasolkę przechowywać miesiącami i cieszyć się tym fantastycznym smakiem.
Polecam serdecznie 🙂

Kuchenka turystyczna Fjords